YÖK, 2018 YKS Sürecinde Tercihte Bulunmayan Öğrencilere Duyuru

YÖK, 2018 YKS Sürecinde Tercihte Bulunmayan Öğrencileri ve Adayları ilgilendiren bir duyuru yayımladı.

YÖK, 2018 YKS Sürecinde Tercihte Bulunmayan Öğrencilere Duyuru
29 Ekim 2018 Pazartesi 19:10

YÖK, YKS sürecinde tercih yapmayan adaylara ilişkin duyuru yaptı. YÖK konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"2018 YKS Sürecinde Tercihte Bulunmayan Öğrencilerimizin ve Adaylarımızın Dikkatine

2018 YKS tercih sürecinde, 4 puan türünün (SAY, SÖZ, EA ve DİL) herhangi birinden 180 ve üzeri puan alan, ancak tercihte bulunmayan siz değerli adaylarımızın görüş ve eğilimlerini karar alma süreçlerimizde değerlendirmek amacıyla anket hazırlanmıştır. Bu anket YÖK'ün gelecek yıl yapılacak sınavla ilgili karar alma süreçlerinde rol almanız açısından önemlidir. YÖK olarak en büyük ve en önemli paydaşımızın siz değerli öğrencilerimiz olduğunun farkındayız.

Anketin 5 Kasım Pazartesi günü saat 18.00'e kadar cevaplamanızı rica ediyoruz.

Tüm adaylarımıza anket sorularını içtenlikle cevaplayarak verecekleri katkılar için şimdiden teşekkür eder, hayat boyu başarılar dileriz.

YÖK

Not: Bu anket, kayıtlarımızda eposta adresi bulunan öğrencilerimize eposta ile, eposta adresi bulunmayan öğrencilerimizden kayıtlarımızda geçerli cep telefonu bulunan öğrencilerimize ise sms ile iletilmiştir."


Etiketler; #yök #yks
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.