YÖK Müzik Üniversitesi için ilk adımı atıyor

YÖK, “Müzik Üniversitesi” için ilk adımı atıyor. YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda bir konferans düzenlenecek.

YÖK Müzik Üniversitesi için ilk adımı atıyor
23 Mart 2017 Perşembe 16:59

YÖK, “Müzik Üniversitesi” için ilk adımı atıyor. YÖK, bu kapsamda bir arama konferans düzenleyeceğini duyurdu. Duyuruya göre, konferens 5 Nisan 2017 tarihinde saat 14.00'de YÖK'ün Konferans Salonunda düzenlenecek.

YÖK'tan yapılan açıklama şu şekilde;

''Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde kurulacak olan “Müzik Üniversitesi” için ilk adım olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bir arama konferansı düzenlenecektir.

YÖK’te düzenlenecek olan konferansa, üniversitelerimizin Müzik ve Sahne Sanatları Fakülteleri ve Eğitim Fakültelerinde görev yapan Müzik ve Müzik Eğitimi bölüm başkanları, akademisyenler, konservatuvarlarda alanında çalışma yapan sanatçı ve öğretim elemanları ve Türk Din Musikisi ile ilgili bölümlerin öğretim elemanları katılacaktır.

Konferans, müzik alanındaki akademisyen, öğretim elemanları ve sanatçılarımızın geniş bir perspektif ve zengin birikimleriyle Müzik Üniversitesini tüm yönleriyle tartışmasına imkân sağlayacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.