YÖK'ten "Uluslararası Jautikov Olimpiyatları" duyurusu!

Yükseköğretim Kurumları (YÖK) tarafından Meslek Yüksekokullarına ilişkin "Uluslararası Jautikov Olimpiyatları"na ilişkin duyuru yayımlandı.

YÖK'ten "Uluslararası Jautikov Olimpiyatları" duyurusu!
08 Ocak 2018 Pazartesi 10:50

Yükseköğretim Kurumları (YÖK) Meslek Yüksekokullarına ilişkin "Uluslararası Jautikov Olimpiyatları"na ilişkin duyuru yayımladı.

"XIV. Uluslararası Jautikov Olimpiyatları / Kazakistan (05.01.2018)

Kazakistan'da 10-16 Ocak 2018 tarihleri arasında fizik, kimya, matematik ve bilişim teknolojileri alanlarında düzenlenecek olan XIV. Uluslararası Jautikov Olimpiyatları'na ülkemiz meslek yüksekokullarından takımlar davet edilmektedir. Her takımın 7 öğrenci (matematik 3, fizik 2, bilişim teknolojileri 2) ve Kazakça, Rusça ve İngilizce dillerinden birini bilen bir veya iki danışmandan (fizik, matematik veya bilişim teknolojileri dersinin öğretmeni) oluşturulmasının istendiği ancak okul takımlarının tam takım olmadan da katılabilecekleri belirtilmektedir. Olimpiyatlara ilişkin ayrıntılı bilgiye www.fizmat.kz adresinden ulaşılabilir.

İlgilenen meslek yüksekokullarımıza duyurulur."


Etiketler; #yök #kazakistan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.