YÖKDİL sonucu açıklandı mı? Sınav sonucu sorgulama ekranı

YÖK tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen akademik dil sınavı YÖK dil sonuçları merak ediliyor. 5 mart 2017 tarihinde yapılan YÖK sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

YÖKDİL sonucu açıklandı mı? Sınav sonucu sorgulama ekranı
21 Mart 2017 Salı 09:45

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL), sonuçları merak ediliyor. Akademik dil yeterlilik sınavı YÖKDİL sınav sonuçları henüz açıklanmadı. . Peki 2017 YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

5 Mart 2017 Pazar günü saat 09.30'da  yapılan YÖKDİL sınavı 180 dakika sürmüştü. Adaylar dil yeterliliklerini ölçmek ve istenilen puanı almak için ter döktü. Sınavın yapılmasından 15 gün geçmesine rağmen YÖK sonuçları açıklamadı. YÖK şuan için sınavın ne zaman açıklanacağı hakkında resmi bir açıklama da yapmadı. Ancak YÖKDİL sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 

Sınav açıklandığı an aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz. 

Sınav Sonucunuzu Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #YÖKDİL
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.